Stäng
Nyheter 2021-12-06! Det går förnärvarande inte att handla via vår webbhandel.

Reklamera vara

Gör så här:

- Mejla kundtjänsten på e-postadress: info@asianmarketab.se

- I reklamationen ska du bilaga minst 3 bilder som påvisar produkt fel

- Skriv urförligt meddelande om reklamationen 

- Uppgiv alltid ordernummer och kundnummer vid en reklamation, informationen finnner du i din orderbkräftelse

Därefter kommer kundtjänsten att återkontakta dig inom 3 helgfria vardagar

BYTES OCH RETURRÄTT

Du har full retur och bytesrätt inom 14 dagar från att du mottagit varan, förutsatt att du inte använt varan och att den returneras i oöppnad och oskadat skick. Försegling ska finnas kvar på varorna. På grund av hälso och kvalitetsfrågor gäller bytes och returrätt inte på fryst- och färskvaror. Alla varor som skickas tillbaka, måste vara packade i kartong alternativ samma kartong som produkterna skickades i.

För att returen ska godkännas måste den returnerade varan vara i väsentligt oförändrat skick. Varan bör förpackas väl, lämpligen i sin originalförpackning med tillhörande inneremballage och tillsammans med eventuella tillbehör, transportskador på grund av bristfällig emballering debiteras dig som kund. Sätt inga adresslappar direkt på varans förpackning utan lägg originalkartongen i en annan kartong.

Vi ser gärna att du uppger orsak till returen samt returnerar varan tillsammans med fakturan (eller en kopia av fakturan, fram och baksida) detta påskyndar hanteringen utav din retur.

Du måste själv bekosta returporto. Retur måste skickas som Företagspaket till Asian Market. Spara ditt inlämningskvitto - tänk på att du ansvarar för returförsändelse!

Asian Market åtar sig inget ansvar för transportskador till följd av dålig emballering vid retur. Vid byte, retur eller reklamation går vi efter Konsumentverkets regler för e-handel.

Ångerfrist och meddelande

Vår målsättning är att du ska bli nöjd med den vara eller de varor du köper hos oss. Handlar du från Asian Market eller genom vår kundtjänst har du därför enligt distans och hemförsäljningslagen rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från att du har tagit emot den. Du måste dock så fort som möjligt meddela vår kundtjänst detta, via vårt e-postadress: info@asianamarketab.se uppge '' Ångra köp'' i meddealnde fältet.
För att snabbare kunna hantera ditt ärende ber vi dig uppge följande information:

  • ordernummer
  • fakturanummer
  • titel på de produkter du vill returnera.
  • samt dina kontakt uppgifter

Vi ber dig observera att det inte betraktas som ett utnyttjande av ångerrätten att inte hämta ut ett paket eller att inte ta emot en leverans.

Återbetalning

Återbetalning för en returnerad vara betalas tillbaka till kundens konto inom 30dagar. Om du har betalat via kort så återför vi pengarna till ditt konto eller om du har betalat via Konto så reglerar vi det mot ditt saldo.

Reservationer

Asian Market reserverar sig för slutförsäljning samt att de varor kan utgå ur sortimentet. Vi kan inte garantera att alla bilder exakt återger produkternas verkliga utseende. Vi reserverar oss även för eventuella uppdaterade information om ingrediens och näringsinnehåll på produkter, kontrollera därför alltid produktinformationen på förpackningen innan konsumtion. 

Asian Market förbehåller sig rätten att justera priser och eventuella prisfel.

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan