Stäng
Nyheter 2021-12-06! Det går förnärvarande inte att handla via vår webbhandel.

Varför kan jag inte handla och får det hemlevererat?

Efter att du har fyllt i ditt postnummer men inget leveransalternativ dök upp förutom ''Hämtas i vårt lager'' innebär det att vi inte kan leverera i ditt område för tillfället. Var inte ledsen, vi jobbar för fullt på att erbjuda hemleverans till hela stor Sverige. Städer samt orter som erbjuds Budbee Hemlevarans är i nuläget följande: Stockholm, Södertälje, Malmö, Helsinborg, Halmstad, Växsjö, Kalmar, Göteborg, Borås, Jönköping, Linköping, Norrköping, Nyköping-oxelösund, Enskildstuna, Örebro, Västerås, Uppsala, Gävle, Varberg, Trollhättan, Karlstad, Karlskoga, Borlänge, Skövde, Kristianstad och Karlskrona.

Varmt välkomna in med beställningar.

Varför kan jag inte hitta en produkt som jag är ute efter?

Antingen har vi inte uppdaterat produkten i vårt e-handel eller helt enkelt blivit något miss. Du kan också pröva leta efter produkten via vårt varumärke register. Följ länken: https://www.asianmarketab.se/sv/trademarks

Du är välkommen att mejla in till vår kundstjänst med produkten du önskar tillsammans med en produkt bild, varumärke och vikt så återkommer vi med mer information och kanske har du bidragit oss till ett bredare sortiment.   

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan