Matlagning instruktion: 1. Töm nudlar och flinga i 500 ml kokande vatten och koka i 5,5 minuter. 2. Ta bort vattnet från nudlar (behåll en liten mängd) och töm flytande sås i nudlarna. Steka i 1,5 minut tills det är lite vätska kvar. Nu är det färdigt att servera.
Nudlar: VETEMJÖL, palmolja, potatisstärkelse, modifierad potatisstärkelse, emulgerad olja (solrosfröolja, antioxidationsmedel lecitin E322(SOJA), salt, lökextract, övriga tillsatser (E501, E500), antioxidationsmedel E339, guargummi, rapsolja. Soppbas: BLÄCKFISK krydda (BLÖTDJUR(BLÄCKFISK), dextrin, salt, SESAMOLJA, lök, övriga tillsatser E621), fruktos, vatten, socker, SOJASÅSpulver (SOJA, VETE, salt), vitlök, kryddor (maltodextrin, jästextrakt, VETE, övrigatillsatser (E627, E621) blandat grönsaksextrakt (lök, grön lök, kål, rädisa), rödpepparpasta, salt, rödpepparpulver, SOJABÖNSOLJA, oleoresinpaprika, svartpepparpulver, övriga tillsatser E627, guargummi. Flingor: torkad grönlök, torkad kål, torkad röd paprika.
Allergen information: Produkten innehåller VETE, SOJA, BLÄCKFISK och SESAMOLJA.
Allergen information: Produkten kan innehålla spår av JORDNÖTTER, TRÄDNÖTTER, MULLUSK, ÄGG, FISK, CRUSTANCE, SENAP och SULFITER.
Energi kJ/377 kcal, Fett 10,77 g varav mättat fett 4,6 g, Kolhydrater 65 g varav sockerarter 4,6 g, Protein 4,6 g, Salt 1,48 g
Förvaras svalt, torrt och undvik direkt solljus.
Bäst före se förpackningen
Artikelnummer: 12150
EAN-kod: 0648436101030